Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 42

Scrisoare de intentie: Sfat 42

Scrisoare de intentie: Sfat 42

Scrisoare de intentie: Sfat 42

Pentru a redacta o scrisoare de intentie trebuie sa respectati anumite reguli stricte atat in ceea ce priveste aranjarea in pagina cat si continutul.

Intr-o scrisoare de intentie trebuie sa formulati si sa ierarhizati informatiile in asa fel incat sa fie usor de citit si sa repecte o anumita ordine.

In functie de elementele prezentate intr-o scrisoare de intentie, angajatorul va decide daca veti fi chemat la un interviu sau nu. O scrisoare de intentie buna va ajuta sa va remarcati in fata celorlalti candidati.

Atunci cand redactati o scrisoare de intentie incercati sa o personalizati atat in functie de job si companie, cat si de calitatile si competentele voastre.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 42":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 42


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania