Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 3

Scrisoare de intentie: Sfat 3

Scrisoare de intentie: Sfat 3

Scrisoare de intentie: Sfat 3

Principalul scop pe care-l are o scrisoare de intentie este sa-l convinga de angajator sa-si doreasca sa va intalneasca.


Este foarte important ca o scrisoare de intentie sa vorbeasca despre voi si despre motivatia voastre. Inainte de a incepe sa redactati o scrisoare de intentie, trebuie sa va pregatiti cu informatii despre job, despre companie, despre cum se desfasoara procesul de recrutare in respectiva companie.

Orice CV trebuie sa fie insotit de o scrisoare de intentie care trebuie sa completeze informatiile prezentate in acesta. In cazul in care sunteti student sau nu aveti experienta, este foarte important sa aveti o scrisoare de intentie care sa va puna in valoare.

Cel mai important obiectiv pe care-l are o scrisoare de intentie este sa prezinte potrivirea dintre profilul vostru si job-ul propus!


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 3":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 3


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania