Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 21

Scrisoare de intentie: Sfat 21

Scrisoare de intentie: Sfat 21

Scrisoare de intentie: Sfat 21

Pentru a avea o scrisoare de intentie care sa atraga atentia trebuie in primul rand sa tineti cont de forma standard pe care trebuie sa o aiba.


Daca ati creat o scrisoare de intentie care a reusit sa impresioneze angajatorul si va oferit ocazia de a discuta in cazul unui interviu, atunci trebuie sa folositi informatiile prezentate in scrisoarea de intentie pentru a le aprofunda in timpul interviului.

Chiar daca va place sa va complicati cu formulari greoaie si ambigue nu pierdeti din vedere  faptul ca o scrisoare de intentie va fi cu atat mai convingatoare cu cat frazele utilizate vor fi mai scurte. Scrisoarea de intentie trebuie sa fie « limpede » si nu trebuie sa uitati principiul « o idee = o fraza ».

Nu este obligatoriu sa concepeti o scrisoare de intentie ca pe un palmares, dar daca alegeti aceasta modalitate de reusita, este necesara argumentarea si ilustrarea de mijloace prin care sa convingeti.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 21":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 21


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania