Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 2

Scrisoare de intentie: Sfat 2

Scrisoare de intentie: Sfat 2

Scrisoare de intentie: Sfat 2

Pentru a convinge agajatorii trebuie sa aveti o scrisoare de intentie care sa va reprezinte.


Avand in vedere faptul ca o scrisoare de intentie este indispensabila in procesul de recrutare, www.recrutam.ro vine in ajutorul voastru cu sfaturi si exemple pentru scrisoarea de intentie. Nu este foarte usor pentru candidati sa creeze o scrisoare de intentie prin care sa convinga angajatorii de motivatia lor.

O scrisoare de intentie permite departajarea candidatilor dupa o prima selectie si ofera posibilitatea de a explica cele mai importante momente ale parcursului profesional. Angajatorii apreciza faptul ca un candidat a incercat sa creeze o scrisoare de intentie si acest lucru este in avantajul candidatului.

Pentru a avea o scrisoare de intentie concisa si eficienta, axati-va pe elementele cele mai potrivite pentru job-ul propus!


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 2":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 2


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania