Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 19

Scrisoare de intentie: Sfat 19

Scrisoare de intentie: Sfat 19

Scrisoare de intentie: Sfat 19

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca trebuie sa tineti cont de sfaturile noastre pentru a putea redacta o scrisoare de intentie , un CV si a putea sa faceti fata unui interviu.


Sunt anunturi de angajare in care, pe langa CV, se cere si o scrisoare de intentie. Totusi, majoritatea anunturilor nu specifica daca este nevoie sau nu de o scrisoare de intentie. In acest caz, pentru a avaea sanse cat mai mari de a reusi, trebuie sa atasati la candidatura voastra si o scrisoare de intentie.

Avand in vedere ca o scrisoare de intentie este primul contact cu angajatorul, trebuie sa-l impresionati inca din primul moment. Alegeti-va cu atentie sursele din care va inspirati pentru a crea o scrisoare de intentie.

Atunci cand redactati o scrisoare de intentie incercati sa folositi cuvinte cheie din anuntul de angajare si informatiile pe care le-ati gasit despre companie.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 19":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 19


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania