Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 18

Scrisoare de intentie: Sfat 18

Scrisoare de intentie: Sfat 18

Scrisoare de intentie: Sfat 18

Complementara CV-ului, o scrisoare de intentie nu trebuie sa contina repetarea informatiilor din CV. O scrisoare de intentie trebuie sa reflecte personalitatea voastra.


Pentru a da o nota personala si personalizata candidaturii voastre incercati sa creati o scrisoare de intentie care sa va reprezinte. Angajatorii primesc foarte multe candidaturi, iar modalitatea prin care puteti sa va distingeti intre acestea este sa aveti o scrisoare de intentie convingatoare.

Pentru a-si indeplini scopul, o scrisoare de intentie trebuie sa fie usor de citit, aerisita si concisa. Parcurgand o scrisoare de intentie angajatorul trebuie sa gaseasca informatiile pe care le cauta in ceea ce priveste profilul vostru, legatura dintre voi si caracteristicile job-ului propus.

Pentru a redacta o scrisoare de intentie trebuie sa respectati sfaturile care va ajuta sa creati o scrisoare de intentie reusita.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 18":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 18


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania