Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 17

Scrisoare de intentie: Sfat 17

Scrisoare de intentie: Sfat 17

Scrisoare de intentie: Sfat 17

O scrisoare de intentie buna trebuie sa faca legatura dintre trecutul profesional din CV si nevoile companiei din prezent.


Incepeti o scrisoare de intentie prin prezentarea unui obiectiv care trebuie sa fie scurt si precis. Avand in vedere ca scopul principal pe care-l are o scrisoare de intentie este obtinerea unui interviu, trebuie sa fiti convingatori in argumentele voastre.

Pentru a optimiza cat mai bine rezultatele voastre, trebuie sa aveti o scrisoare de intentie adaptata in functie de cerintele jobului si companiei. Demonstrati in scrisoarea de intentie ca vreti sa lucrati si ca sunteti motivati in acest sens.

O scrisoare de intentie trebuie sa-i permita angajatorului sa gaseasac raspunsuri la intrebarile lui, cum ar fi: acest candidat corespunde profilului companiei? acest candidat poate sa aduca un plus de valoare comapaniei?


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 17":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 17


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania