Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 15

Scrisoare de intentie: Sfat 15

Scrisoare de intentie: Sfat 15

Scrisoare de intentie: Sfat 15

Este foarte dificil de elaborat o scrisoare de intentie spontana deoarece, in acest caz, nu cunoasteti foarte bine nevoile companiei.


In acest caz, pentru a putea crea o
scrisoare de intentie reusita, va sugeram sa cautati cat mai multe informatii despre companie si activitatea acesteia. Cand redactati o scrisoare de intentie spontana, trebuie sa fiti obiectivi, concisi si pertinenti, deoarece frazele clare si structurate faciliteaza lectura si capteaza atentia.

O scrisoare de intentie spontana, redactata cu maximum de atentie si interes, se poate transforma intr-o scrisoare de intentie de succes care va va ajuta sa obtineti job-ul dorit.

Atunci cand creati o scrisoare de intentie spontana trebuie sa incercati ca aceasta sa fie directa, dinamica si argumentata.


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 15":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 15


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania