Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoare de intentie: Sfat 1

Scrisoare de intentie: Sfat 1

Scrisoare de intentie: Sfat 1

Scrisoare de intentie: Sfat 1

Pentru a avea o scrisoare de intentie reusita trebuie sa tineti cont de sfaturile prezentate pe www.recrutam.ro, rubrica « scrisoare de intentie ».


O scrisoare de intentie reusita trebuie sa atraga atentia inca din primul moment. Pentru aceasta este foarte important primul paragraf dintr-o scrisoare de intentie. Foarte multi angajatori tin cont de aceasta rubrica din scrisoarea de intentie.

O scrisoare de intentie trebuie sa transmita motivatia voastra, stilul vostru prin care reusiti sa atrageti atentia. Pentru a fi siguri de succesul candidaturii voastre, o scrisoare de intentie bine structurata si personalizata reprezinta un atu foarte important.

Mizati pe aceste aspecte pentru a crea o scrisoare de intentie castigatoare si pentru a reusi sa convingeti angajatorul sa va ofere un interviu!


Scrisoare de intentie: sfaturiMai multe despre "Scrisoare de intentie: Sfat 1":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie: Sfat 1


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania