Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Primul paragraf din scrisoarea de intentie

Primul paragraf din scrisoarea de intentie

Primul paragraf din scrisoarea de intentie

Primul paragraf din scrisoarea de intentie

Foarte multi candidati neglijeaza primul paragraf din scrisoare de intentie, rubrica despre companie. Aceasta parte consacrata companiei este un indicator al interesului voastru pentru job-ul propus.


Rubrica « despre companie », primul paragraf dintr-o scrisoare de intentie este neglijata si de multe ori exclusa din scrisoarea de intentie. In aceasta rubrica, evitati sa faceti o insiruire de motive pentru care sunteti interesati de job si de companie, fiti inspirati si alegeti cele mai potrivite motive prin care sa atrageti atentia angajatorului.

Foarte putini candidati fac efortul sa inteleaga persoana care se afla in fata lor. Pentru a intelege cat mai bine asteptarile angajatorilor, incercati sa va puneti in locul lor. Angajatorii asteapta un minim de implicare din partea candidatilor.

Este dificil de acceptat pentru un angajator, de exemplu, ca un director comercial sa nu aiba informatii despre compania unde vrea sa lucreze, mai ales ca identificarea scopului este « inima » meseriei sale.

Majoritatea angajatorilor prefera o scrisoare de intentie care sa inceapa cu rubrica destinata lor, companiei. Folosirea unor elemente care sunt copiate de pe site-urile angajatorilor nu sunt bine primite de acestia. O scrisoare de intentie trebuie sa transmita motivatia voastra, stilul vostru prin care reusiti sa atrageti atentia.

Nu este bine nici sa exagerati cu complimentele pentru companie, trebuie sa fiti sinceri si profesionisti. Demonstrati in ce masura profilul vostru este compatibil cu valorile si cultura companiei. Trebuie sa-i oferiti angajatorului ceea ce el are nevoie.Mai multe despre "Primul paragraf din scrisoarea de intentie ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Primul paragraf din scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania