Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Planul unei scrisori de intentie reusite

Planul unei scrisori de intentie reusite

Planul unei scrisori de intentie reusite

Planul unei scrisori de intentie reusite

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, incercati sa va prezentati argumentele dupa un plan bine definit.


Interesul vostru pentru companie, atuurile si motivatia voastra sunt principalele aspecte care trebuie incluse in scrisoarea de intentie.

Angajatorul va acorda mai putin de un minut pentru a citi scrisoarea voastra de intentie. Pentru a reusi sa-i captati atentia, acesta trebuie sa inteleaga de ce i-ati adresat scrisoarea de intentie si care este job-ul care va intereseaza.

Incepeti scrisoarea de intentie prin a demonstra angajatorului ceea ce cunoasteti despre companie si aratati ca sunteti interesati de dezvoltarea acesteia. Aceste informatii sintetizate in cateva fraze vor trezi interesul angajatorului. Nu asteptati un posibil interviu pentru a demonstra ca v-ati documentat despre compania respectiva.

Dupa aceasta parte a scrisorii de intentie, axati-va pe atuurile, competentele si experientele voastre, aspecte care va pot transforma in candidatul ideal. Pentru a sustine informatiile prezentate incercati sa aduceti argumente concrete ale rezultatelor obtinute. Dupa ce ati atras atentia angajatorului, este foarte important sa-l convingeti.

Nu vorbiti doar despre voi in scrisoarea de intentie, ceea ce conteaza este performanta companiei, care ar putea sa depinda de competentele voastre. Pe de alta parte, este foarte important sa subliniati legatura dintre contributia voastra si cadrul oferit de potentialul angajator.

Avand in vedere ca trebuie sa incheiati scrisoarea de intentie si bazandu-va pe faptul ca l-ati convins pe angajator sa-si doreasca sa va cunoasca, prezentati-va disponibilitatea pentru a programa un interviu, in cadrul caruia veti putea dezvolta informatiile prezentate in scrisoarea de intentie.

Foarte multi candidati uita ca scrisoarea de intentie este o "scrisoare" si omit prezentarea coordonatelor personale, cat si cele ale persoanei careia ii este adresata scrisoarea de intentie.

Inainte de a incepe redactarea scrisorii de intentie si pentru a putea crea o scrisoare de intentie personalizata, este foarte important sa analizati cu atentie anuntul de angajare.Mai multe despre "Planul unei scrisori de intentie reusite":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Planul unei scrisori de intentie reusite


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania