Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Plan scrisoare de intentie

Plan scrisoare de intentie

Plan scrisoare de intentie

Plan scrisoare de intentie

Pentru o scrisoare de intentie perfecta, va sfatuim sa realizati mai intai un plan al acesteia, dupa care sa incepeti redactarea.


Atunci cand aveti nevoie de o scrisoare de intentie, este dificil sa incepeti sa o redactati direct, fara a incerca inainte sa faceti o mica schema, o structura pe care sa va bazati. Este indicat ca o scrisoare de intentie sa fie redactata dupa un plan, in care v-ati organizat ideile si ati inclus toate elementele necesare.
Planul unei scrisori de intentie cuprinde o structura pe mai multe parti. In general, exista un plan comun:

> Introducere - in introducere trebuie sa-i aratati interlocutorului ca ii cunoasteti compania si ca aveti informatii despre sectorul si job-ul dorit. De asemenea, in aceasta parte a scrisorii de intentie trebuie sa prezentati situatia voastra actuala si motivele pentru care va depuneti candidatura.

> Prezentare - urmeaza informatiile despre profilul vostru, prin care trebuie sa aratati ca sunteti persoana potrivita pentru postul propus.

> Concluzie - precizati in scrisoarea de intentie ca doriti sa stabiliti o intalnire cu destinatarul, pentru a va demonstra calitatile si pentru a oferi informatii complete despre competentele si experienta voastra.

Elaborarea unui plan va ajuta foarte mult in expunerea ideilor in scrisoarea de intentie, intr-un mod cat mai valorificant si eficace pentru candidatura voastra.Mai multe despre "Plan scrisoare de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Plan scrisoare de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania