Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Formule scrisoare de intentie

Formule scrisoare de intentie

Formule scrisoare de intentie

Formule scrisoare de intentie

Intr-o scrisoare de intentie nu trebuie sa lipseasca formulele de politete, folosite atat la inceput, cat si la final. Aflati care dintre acestea sunt cele mai potrivite pentru scrisoarea voastra de intentie.


Formulele de inceput si incheiere dintr-o scrisoare de intentie trebuie sa fie unele de politete, care sa arate atat respectul pentru destinatar, cat si caracterul formal al scrisorii de intentie.

Formula de salut cea mai des folosita este "Domnule X,/ Doamna X," sau "Stimate domnule X,/ Stimata doamna X,". In cazul in care nu cunoasteti interlocutorul, se accepta varianta "Stimate Domnule/Stimata Doamna", insa este de preferat sa evitati aceasta formula si sa incercati sa aflati numele destinatarului scrisorii de intentie, pentru a va putea adresa direct, intr-o maniera mult mai eleganta.

Pe langa formula de inceput, scrisoarea de intentie are si o formula de incheiere: "Cu respect", "Cu stima", "Va multumesc", "Cu deosebita consideratie", etc. Nu uitati sa va semnati imediat sub formula de incheiere.


 Mai multe despre "Formule scrisoare de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Formule scrisoare de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania