Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Cuprins scrisoare de intentie

Cuprins scrisoare de intentie

Cuprins scrisoare de intentie

Cuprins scrisoare de intentie

Cuprinsul este partea cea mai lunga intr-o scrisoare de intentie, in care sunt prezentate experienta si competentele candidatului.


Intr-o scrisoare de intentie, cuprinsul este partea in care trebuie sa vorbiti despre voi si despre realizarile voastre. Aceasta parte din scrisoarea de intentie este centrata pe experienta si atu-urile voastre, care va recomanda pentru job-ul urmarit.


Scopul prezentarii tuturor aceste informatii in scrisoarea de intentie, intr-o maniera mult mai atragatoare, este de a arata concordanta dintre postul vizat si CV-ul vostru, pentru a-l determina pe angajator sa fie interesat de o intalnire. In acest sens, elementele cheie ale parcursului vostru profesional (cursuri, stagii, job-uri anterioare) trebuie prezentate in relatie cu caracteristicile postului urmarit si ale mediului de lucru (munca de echipa sau individuala, responsabilitatea unei echipe, deplasari, etc.).


Cuprinsul scrisorii de intentie este locul in care puteti da exemple din experienta voastra, puteti mentiona cifre, rezultate, care sa va demonstreze si sa va intareasca competentele de care trebuie sa dati dovada pentru postul respectiv.Mai multe despre "Cuprins scrisoare de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Cuprins scrisoare de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania