Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 9 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 9 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 9 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 9 pentru scrisoarea de intentie

Angajatorii cauta candidati care, pe langa competentele profesionale, sa fie creativi, capabili sa se adapteze rapid in situatii dificile si noi si sa fie capabili sa lucreze in echipa.


Credeti ca atat experienta si competentele voastre profesionale, cat si calitatile personale corespund job-ului respectiv? Este foarte bine! Cu toate acestea niciun angajator nu crede acest lucru. In consecinta, trebuie sa creati o scrisoare de intentie care sa ofere angajatorului elemente care pot dovedi compatibilitatea dintre profilul vostru si job-ul propus.

Scrisoarea de intentie trebuie sa prezinte fapte concrete, care trebuie sa sustina informatiile din CV si care trebuie sa corespunda calitatilor specificate.

In scrisoarea de intentie nu trebuie sa puneti in valoare calitatile voastre profesionale, ci pe cele profesionale, intr-un mod cat mai eficient. Trebuie sa aveti grija la afirmatiile facute in scrisoarea de intentie deoarece cea mai mare parte a acestora poate fi verificata in timpul interviului de angajare.Mai multe despre "Check-list 9 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 9 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania