Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 6 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 6 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 6 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 6 pentru scrisoarea de intentie

Este foarte important sa cunoasteti numele persoanei careia ii adresati scrisoarea de intentie, deoarece aceasta persoana o puteti contacta si in momentul in care sunteti in asteptarea unui raspuns.


Destinatarul scrisorii de intentie

« Stimate Domn/Doamna » este o forma de exprimare mult prea comuna in scrisorile de intentie. Inainte de a trimite scrisori de intentie, faceti o cercetare si incercati sa aflati cine este responsabil cu recrutarea in compania in care doriti sa va angajati si adresati scrisoarea de intentie respectivei persoane.

Adresandu-va unei anumite persoane veti reusi sa aduceti un plus de valoare candidaturii voastre, impresionand angajatorul si-l veti convinge de motivatia si interesul vostru pentru job.

Pentru a fi siguri ca adresati scrisoarea de intentie persoanei potrivite, documentati-va in prealabil, telefonati la companie, trimiteti un e-mail sau cautati pe internet. Obtinerea job-ului ar putea depinde de veridicitatea acestor detalii.Mai multe despre "Check-list 6 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 6 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania