Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 5 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 5 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 5 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 5 pentru scrisoarea de intentie

O scrisoare de intentie redactata atat in limba materna, cat si intr-o alta limba trebuie sa respecte gramatica si ortografia limbii respective.


Greselile gramaticale

Inainte de a trimite scrisoarea de intentie angajatorului verificati cu atentie daca exista greseli gramaticale si aveti grija sa folositi fraze scurte si concise. Nu folositi cuvinte foarte complicate si aveti grija sa nu exagerati cu repetarile.

Incercati, pe cat posibil, sa folositi cat mai multe verbe de actiune in continutul scrisorii de intentie. Dupa ce ati terminat de redactat scrisoarea de intentie, este foarte important sa rugati un cunoscut sa citeasca si sa verifice ortografia scrisorii de intentie. In acest fel veti obtine o alta opinie despre modul de redactare a scrisorii de intentie.

O scrisoare de intentie scrisa corect este o dovada de respect atat pentru angajator, cat si pentru candidat.Mai multe despre "Check-list 5 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 5 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania