Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 3 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 3 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 3 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 3 pentru scrisoarea de intentie

Cu toate ca foarte multe persoane prezinta in scrisoarea de intentie elemente deja prezentate in CV, evitati sa faceti acest lucru si incercati sa aduceti un plus de valoare CV-ului vostru.


Dezvoltati informatiile din CV, dar nu repetati

Pentru orice aplicare trebuie sa atasati CV-ului o scrisoare de intentie, dar niciodata nu ar trebui sa copiati informatiile din CV in scrisoarea voastra. Folositi scrisoarea de intentie pentru a evidentia anumite aspecte ale experientei voastre, care trebuie sa fie in concordanta cu job-ul pentru care candidati in prezent.

De exemplu, daca ati fost editor la ziarul facultatii, nu inseamna ca trebuie sa prezentati acest lucru in scrisoarea de intentie in momentul in care aplicati pentru un job de inginer.

In functie de fiecare job, incercati sa selectati pentru a prezenta in scrisoarea de intentie doar acele activitati din parcursul vostru care ar putea sa-l convinga pe angajator de compatibilitatea profilului vostru cu job-ul propus.Mai multe despre "Check-list 3 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 3 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania