Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 2 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 2 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 2 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 2 pentru scrisoarea de intentie

La fel ca si in cazul CV-ului si scrisoarea de intentie trebuie sa contina cuvinte cheie care ar putea sa-l convinga pe angajator de interesul acordat job-ului propus.


Cuvintele cheie pentru job

Folositi in scrisoarea de intentie anumite cuvinte cheie din anuntul de angajare. Incercati sa determinati care este profilul angajatului dorit de companie si sa prezentati pornind de la aceste detalii.

Abilitatile de leadership, capacitatea de lucru in echipa, capacitatea de lucru sub presiune, etc., toate aceste atribute trebuie sa se reflecte in CV-ul si scrisoarea de intentie.

Asigurati-va ca puteti sa sustineti aceste calitati prin exemple concrete din viata profesionala si academica. In acest fel veti reusi sa va consolidati punctele forte mentionate.Mai multe despre "Check-list 2 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 2 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania