Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 10 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 10 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 10 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 10 pentru scrisoarea de intentie

Daca alegeti sa depuneti mai multe candidaturi spontane, trebuie sa incercati sa creati scrisori de intentie personalizate in functie de companie.


Scrisoarea de intentie pentru candidaturi spontane

Redactarea unei scrisori de intentie pentru o candidatura spontana este un exercitiu destul de dificil pentru orice candidat. In cazul unei candidaturi spontante trebuie sa atrageti atentia angajatorului, insa fara a sti ce posturi sunt disponibile. In acest caz, candidatura voastra trebuie sa demonstreze interesul pentru compania respectiva.

Obiectivul principal al unei scrisori de intentie este sa demonstrati cine sunteti si ce vreti. In momentul in care redactati scrisoarea de intentie, documentati-va despre compania pentru care vreti sa va depuneti candidatura pentru a putea sa identificati nevoile si posibilile probleme.

Cu informatii concrete despre companie, puteti sa prezentati in scrisoarea de intentie elemente relevante pentru candidatura voastra si cum ati putea sa ajutati compania.Mai multe despre "Check-list 10 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 10 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania