Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Check-list 1 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 1 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 1 pentru scrisoarea de intentie

Check-list 1 pentru scrisoarea de intentie

Pentru a redacta o scrisoare de intentie reusita, care sa-i ofere angajatorului raspunsuri la toate intrebarile, trebuie sa va documentati inainte de a incepe redactarea acesteia.


Documentati-va despre companie

Nu redactati o scrisoare de intentie generala, pe care sa o puteti folosi pentru toate job-urile care va intereseaza. In acest fel, veti demonstra angajatorului atat lipsa voastra de interes pentru job-ul propus, cat si faptul ca sunteti o persoana lenesa si dezinteresata.

Principalul motiv pentru care va depuneti candidatura pentru un job ar fi faptul ca v-a starnit interesul si, in consecinta, ar trebui sa va documentati mai mult despre companie.

« Care au fost realizarile din ultimii ani?, Cat de mare este compania?, Care sunt principalii concurenti?, etc. », acestea ar fi o parte din intrebarile pentru care ar trebui sa incercati sa gasiti raspunsuri inainte de a incepe redactarea scrisorii de intentie.Mai multe despre "Check-list 1 pentru scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Check-list 1 pentru scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania