Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Asteptarile salariale in scrisoarea de intentie

Asteptarile salariale in scrisoarea de intentie

Asteptarile salariale in scrisoarea de intentie

Asteptarile salariale in scrisoarea de intentie

Inainte de a prezenta asteptarile salariale in scrisoarea de intentie trebuie sa va interesati si despre nivelul actual al pietei, este o practica foarte folositoare deoarece va ajuta sa negociati cat mai bine.

Daca anuntul de angajare nu specifica acest lucru este mai bine sa evitati sa va prezentati asteptarile salariale in scrisoarea de intentie. Cel mai bine este sa asteptati sa abordati aceasta problema in timpul interviului.

In acest fel puteti evita momentul cel mai dificil in care trebuie sa estimati valoarea voastra financiara fara sa stabiliti o limita prea ridicata sau prea scazuta. Daca asteptarile voastre salariale sunt prea excesive, acest lucru va reprezenta pentru angajator un motiv sa respinga si mai usor candidatura voastra.

De altfel, este de preferat sa nu va prezentati asteptarile salariale inainte de a avea toate cartile in mana, sa cunoasteti cu exactitate atributiile postului. Care vor fi responsabilitatile suplimentare? Perspectivele de evolutie? Postul care va este prezentat in timpul intalnirii va va place mereu?

Nu anticipati, pastrati in rezerva intrebarea referitoare la salariu, asta daca nu refuzati categoric sa lucrati sub o anumita suma sau daca anuntul nu cere sa prezentati asteptarile voastre financiare. In acest caz nu dati cifre precise, ci o suma orientativa.

Majoritatea companiilor prezinta salariul brut lunar dar sunt exceptii cand se vorbeste si despre al treisprezecelea salariu. De aceea este posibil ca ceea ce este specificat in scrisoarea de intentie sa nu fie bine inteles de angajatori.

Daca evitati sa va prezentati asteptarile salariale si atunci cand acest lucru este cerut, fiti diplomati si spuneti ca preferati sa abordati acest punct in cadrul interviului deoarece nu este un criteriu determinant.

Pentru angajatori este foarte important sa stiti sa negociati, in acest fel puteti demonstra ca va cunoasteti foarte bine calitatile si ca sunteti o persoana matura din punct de vedere profesional!Mai multe despre "Asteptarile salariale in scrisoarea de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Asteptarile salariale in scrisoarea de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania