Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Antet scrisoare de intentie

Antet scrisoare de intentie

Antet scrisoare de intentie

Antet scrisoare de intentie

Antetul unei scrisori de intentie nu trebuie neglijat, deoarece acesta contine date importante al firmei si ale voastre ca si candidat.


Pentru a sti cui va adresati in scrisoarea de intentie, trebuie sa aflati numele persoanei care se ocupa de recrutarea voastra. Fiti insa atenti la ortografierea numelui si la genul persoanei respective! Cunoasterea numele destinatarului va face dintr-o simpla scrisoare de intentie un document mai personal si in acelasi timp arata faptul ca v-ati dat interesul pentru a afla cat mai multe date despre interlocutor.

Antetul in scrisoarea de intentie trebuie sa includa toate informatiile de ordin practic, necesare pentru recrutare. Incepeti scrisoarea de intentie prin a va nota coordonatele in stanga sus: nume, prenume, adresa, date de contact. In partea dreapa, insa situate putin mai jos, trebuie sa se ragaseasca coordonatele destinatarului: nume, prenume, numele companiei, adresa.

Locul si data redactarii trebuie sa fie incluse antetul scrisorii de intentie, imediat dupa datele de contact ale destinatarului. Data este un element util atat pentru angajator, cat si voua, in cazul in care vi se vor cere referinte telefonice cu privire la candidatura voastra.

Un element important pe care este bine sa-l mentionati in antetul scrisorii de intentie, inainte sa incepeti redactarea propriu-zisa, este "obiectul" acesteia, in care sa oferiti informatii despre data si locul aparitiei anuntului in urma caruia candidati, sau, daca nu este cazul, sa mentionati simplu "candidatura spontanta".Mai multe despre "Antet scrisoare de intentie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Antet scrisoare de intentie


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania