Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Strauss Romania

Strauss Romania

Despre salariu: Strauss Romania

Strauss Romania

Strauss Romania
Roxana Marcu, Specialist Recrutare

Sistemul salarial STRAUSS Romania isi propune sa fie unul simplu si flexibil, adaptat pe specificul si nevoile fiecarei categorii de salariati.
Sistemul este construit plecand de la o mapare a universului job-urilor existente in companie, care tine cont atat de impactul, mai mult sau mai putin direct, al acestor job-uri asupra consumatorilor nostri cat si de nivelul de expertiza profesionala implicata de fiecare job, si disponibilitatea acesteia pe piata muncii.

Ne propunem sa recunoastem performanta individuala si valoarea adaugata a fiecarui angajat si nu neaparat vechimea in companie.

Prin stabilirea nivelurilor salariale pentru fiecare job, ne propunem atat pozitionarea corecta fata de piata muncii cat si echitatea interna, astfel incat job-urile cu aceeasi valoare adaugata pentru companie si nivel similar de expertiza profesionala sa fie remunerate la fel. Mai multe despre "Strauss Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania