Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Loyalia Romania

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Loyalia Romania

Despre salariu: Loyalia Romania

Loyalia Romania

Salariul reprezinta expresia pecuniara a rezultatelor noastre profesionale si una dintre motivatiile care stau la baza evolutiei in cariera. In general, nivelul salarial pentru fiecare pozitie se stabileste in functie de bugetul alocat, specific fiecarei companii sau domeniu de activitate, si dinamica salariilor in piata fortei de munca.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2008LOYALIA ROMANIA
Simona Burila - Consultant Senior


Salariul reprezinta expresia pecuniara a rezultatelor noastre profesionale si una dintre motivatiile care stau la baza evolutiei in cariera.  In general, nivelul salarial pentru fiecare pozitie se stabileste in functie de bugetul alocat, specific fiecarei companii sau domeniu de activitate, si dinamica salariilor in piata fortei de munca. 

In cazul tinerilor la inceput de cariera, este foarte important ca viitorii angajati sa-si defineasca asteptarile salariale cu obiectivitate, fara a se lasa influentati si impresionati de informatii primite de la colegi, cunoscuti, din articole, zvonuri, etc.  Aceasta obiectivitate include o analiza riguroasa si onesta atat a abilitatilor existente, cat si a potentialului de crestere profesionala alaturi de potentialul angajator.  O colaborare fructuoasa si sanatoasa cu o companie este data si de balanta corecta intre ceea ce dai si ceea ce primesti. 

Atunci cand este vorba de o schimbare profesionala, motivata in principal de cresterea salariala, recomand sa luati in calcul care sunt perspectivele de evolutie pe termen mediu si lung in compania actuala versus noua companie.
De foarte multe ori, un salariu mai mare nu inseamna neaparat o decizie inspirata care sa aduca evolutie consistenta in cariera sau consecventa parcursului profesional.  Nu uitati: in business totul e negociabil, dar pentru a ajunge sa negociezi trebuie sa ai ce sa oferi!  In cele din urma, deciziile in cariera bazate in cea mai mare masura pe nivelul salariului si a beneficiilor financiare sunt o chestiune de alegere personala, care pot sa fie determinate de etapa de dezvoltare in care va aflati.Mai multe despre "Loyalia Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania