Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Pierre Audoin Consultants

Pierre Audoin Consultants

Despre salariu: Pierre Audoin Consultants

Pierre Audoin Consultants

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Pierre Audoin Consultants
Eugen Schwab Chesaru
Partner & Managing Director

In cadrul PAC, salariul este doar o mica parte din oferta pe care o propunem. La inceput e dificil pentru companie sa evalueze potentialul unei persoane, insa odata ce un angajat dovedeste seriozitate, dinamism, buna comunicare si compatibilitate cu ceea ce compania are nevoie, salariul evolueaza rapid si direct proportional cu ceea ce angajatul aduce companiei.
Se negociaza multe aspecte, atat salariul, cat si alte elemente, insa exista si un minim standard care reprezinta beneficii “de bun simt” pe care compania le acorda automat tuturor angajatilor: tichete de masa, card Medicover pentru asistenta medicala, telefon mobil (pentru consultanti) si tehnologie informatica de ultima ora.

 Mai multe despre "Pierre Audoin Consultants":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania