Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

MyJob

Despre salariu: MyJob

MyJob

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

MyJob 
Mariana Frincu - Project Manager

Pentru tinerii cu experienta de munca si aflati in cautarea unui alt job, negocierea salariului se face adesea prin raportarea la banii primiti la jobul precedent, daca vorbim de o pozitie similara. Pentru a negocia eficient, candidatul este bine sa se documenteze in legatura cu: nivelul pietei salariilor din zona teritoriala, tipul de companie, obiectul de activitate al firmei si chiar rezultatele financiare ale acesteia. Succesul este insa asigurat cand plata este in stransa corelare cu rezultatele obtinute. A dovedi nivelul de performanta poate fi cheia unei negocieri corecte.
In mod frecvent, dupa 3 luni de la angajare se poate vorbi de finalul unei perioade de acomodare pe post. Acesta poate fi si momentul de evaluare a performantelor dovedite si apoi de renegociere a salariului, mai ales daca acest lucru s-a stabilit de la interviul de angajare. Desigur ca sunt situatii cand angajatul dovedeste un randament superior in munca inainte de 3 luni. Important este ca munca lui sa fie evaluata corect, angajatul sa se integreze in echipa, iar managerul sa ofere un feedback sistematic.
Pentru ca marirea salariului sa fie perceputa ca motivanta, este de preferat sa fie in intervalul 10-15% din salariul negociat initial. In cazul in care conducerea argumenteaza un eventual refuz datorat bugetului limitat al companiei, angajatul se poate orienta catre alte benefiicii, cum ar fi plata in functie de performanta, masina de serviciu, laptop, telefon de serviciu (daca realizarea eficienta a sarcinilor are nevoie de astfel de instrumente de lucru), tichete de masa (deductibile fiscal), transport asigurat de catre companie sau programe de instruire specifice.Mai multe despre "MyJob":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania