Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Michelin Romania

Michelin Romania

Despre salariu: Michelin Romania

Michelin Romania

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Michelin Romania
Raluca Dolan
Specialist Recrutare

Politica salariala a Grupului Michelin implica luarea in considerare a doua aspecte esentiale: valoarea postului disponibil pe piata muncii, valoarea adaugata pe care noul angajat o aduce acestuia precum si potentialul de evolutie al acestuia.
Sistemul de evaluare este axat pe obiective si se desfasoara anual. In urma acestui proces are loc si evolutia salariala.Ponderea cresterii salariale este stabilita in raport cu atingerea obiectivelor, gradul de initiativa al salariatului, nivelul de adaptabilitate in raport cu cerintele postului si cultura Michelin (in cazul unui nou angajat) cat si de capacitatea de dezvoltare a competentelor.
Politica de remunerare este unul din pilonii de baza ai politicii de resurse umane a companiei alaturi de politica de gestiune de cariera, de instruire continua etc. Ea porneste de la cerintele postului dar continua obligatoriu cu performantele persoanei si nu in ultimul rand cu potentialul acesteia, capacitatea sa de a se dezvolta si de a evolua. Asadar evolutia pachetului de beneficii isi va gasi de la sine locul in tot acest proces clar definit si riguros respectat.

 Mai multe despre "Michelin Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania