Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Macromex

Despre salariu: Macromex

Macromex

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Macromex
Mirela Stere
Director Resurse Umane

In cadrul Macromex, salariul mediu pentru un tanar absolvent este in medie peste 1000 ron la care se adauga celelalte beneficii : bonuri masa, tichete cadou de Paste, Craciun, 8 Martie, 1 Iunie, bonus anual, card de servicii medicale la o clinica privata, asigurare colectiva de accident, abonament la sala/teren sport.
Marirea de salariu in cadrul firmei noastre nu se cere, se primeste. Cand ? Cand se schimba responsabilitatile postului si in urma evaluarii anuale.
Printre beneficiile care fac parte din politica de resurse umane a companiei Macromex se numara tichetele de masa, asigurarea transportului, etc.

 Mai multe despre "Macromex":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania