Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » BRD - Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale

Despre salariu: BRD - Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Société Générale
Monica Baltag, Consilier Recrutare

BRD- Groupe Société Générale S.A. promoveaza o politica salariala atractiva si selectiva, bazata pe performanta, respectand si aplicand principiul « Cel mai performant este cel mai bine recompensat ! ».

Inainte de orice, pentru tinerii care doresc sa evolueze intr-o companie este important sa creasca din punct de vedere profesional. Salariul, fara a fi neglijat, nu trebuie sa reprezinte o prioritate la angajare. Aflat la momentul debutului in cariera, orice tanar trebuie sa analizeze cu atentie posibilitatile de formare si dezvoltare profesionala oferite de compania angajatoare. Acumularea de cunostinte, exersarea abilitatilor,  adaugarea de noi competente si experienta de lucru castigata intr-un domeniu de activitate competitiv si aflat in plina ascensiune reprezinta garantia unei reusite profesionale de durata.  Perspectiva evolutiei profesionale atrage implicit cresterea salariala pe care fiecare si-o doreste.

Oferim dezvoltare sustinuta si oportunitati de cariera dar ceea ce este cel mai important, sansa de a lucra intr-un mediu de profesionisti in care numai daca nu vrei, nu poti progresa. Punem la dispozitie toate instrumentele de care colegii nostri au nevoie pentru a se adapta unei oferte din ce in ce mai sofisticate.Mai multe despre "BRD - Groupe Societe Generale":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania