Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » AEROSTAR Bacau

AEROSTAR Bacau

Despre salariu: AEROSTAR Bacau

AEROSTAR  Bacau

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

AEROSTAR  Bacau
Carmen Sarpe
Sef Birou RU

S.C. AEROSTAR S.A. Bacau are un program de cresteri salariale in functie de performanta pentru tinerii angajati, prima etapa de crestere a salariului fiind la sase luni de la angajare daca salariatul obtine rezultate bune la evaluarea individuala.
Salariul mediu brut pentru un tanar absolvent in cadrul S.C. AEROSTAR S.A. Bacau este de 1150 lei.
Cresterile salariale se acorda in conformitate cu prevederile C.C.M. la nivel de unitate, diferenta dintre trepte fiind de la 50 lei la 200 lei dupa o functie exponentiala. Pentru rezultate deosebite se pot obtine cresteri ale salariului cumuland mai multe trepte odata.Prin C.C.M. la nivel de unitate este stabilita acordarea tichetelor de masa, pentru toate zilele lucratoare din luna, a unei sume pentru asigurarea transportului precum si a altor avantaje materiale pentru toti salariatii S.C. AEROSTAR S.A. Bacau.

 Mai multe despre "AEROSTAR Bacau":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania