Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Salariul: punct sensibil in timpul interviului

Salariul: punct sensibil in timpul interviului

Salariul: punct sensibil in timpul interviului

Salariul: punct sensibil in timpul interviului

Ati reusit sa obtineti un interviu foarte important si sunteti sigur ca sunteti candidatul ideal. Perfect! Dar mai exista un obstacol. Banii sunt un subiect tabu, dar la un moment dat trebuie abordat si acest subiect.

Cand? Cum? Cine trebuie sa deschida acest subiect? Ce riscuri presupune?

Sunt doar o parte din intrebarile pe care un candidat si le pune in momentul in care ar vrea sa aduca in discutie problema salariului.

In general, discutia despre salariu ar trebui sa fie deschisa de angajator. In cazul in care ati apelat la o agentie de recrutare, acesta discutie va fi posibila la a doua sau a treia intalnire.

Fiti inteligenti, angajatorul va vedea si va aprecia acest lucru. Nu uitati ca angajatorul are ultimul cuvant in ceea ce priveste problema salariului. Trebuie sa tineti cont de faptul ca exista si anumite marje care difera in functie de perioada in care vreti sa va angajati, care poate fi o perioada economica buna sau in criza.

Pentru a putea sa negociati cat mai bine salariul, incercati sa vorbiti cu alte persoane care lucreaza in acelasi domeniu, cautati cat mai multe informatii despre nivelul salarial din segmentul respectiv.

Nu va subestimati valoarea. Acest lucru semnifica pentru angajator ca nu stiti sa va apreciati, ca aveti o imagine proasta despre voi si ca aveti nevoie de job-ul respectiv doar pentru a trai. Nu este bine nici sa supraapreciati valoarea voastra. Acest lucru dovedeste ca nu cunoasteti foarte bine domeniul respectiv.

In consecinta, problema salariului nu este un subiect tabu. Acesta nu trebuie sa fie o prioritate pentru candidatura voastra si trebuie sa gasiti un echilibru intre ceea ce va doriti si ceea ce puteti sa obtineti.Mai multe despre "Salariul: punct sensibil in timpul interviului":

Cat valorez?

Cat valorez?

O metoda buna prin care puteti sa va evaluati valoarea este sa incercati sa descoperiti parerea colegilor si sefilor despre munca voastra. In acest fel puteti sa faceti o comparatie intre valoarea si remuneratia voastra.

» Citeste tot articolul

Grila de salarizare – barometrul vostru financiar

Grila de salarizare – barometrul vostru financiar

Aspectul financiar este cel care are cele mai mari implicatii asupra selectiei joburilor. Este bine sa va faceti o idee in acest sens.

» Citeste tot articolul

Sfaturi: despre salariu

Sfaturi: despre salariu

Specialistii in Resurse Umane ne vorbesc despre salariu si negocierea salariului...

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania