Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Principiile negocierii salariului

Principiile negocierii salariului

Principiile negocierii salariului

Principiile negocierii salariului

Negocierea salariului poate sa aiba loc fie in momentul recrutarii fie atunci cand apare o cerere de marire a salariului.

 


Dialogul 
 

Negocierea duce, in general, la un dialog. Atunci cand are loc intalnirea, rolul dumneavoastra este complementar de cel al persoanei care recruteaza. Discutati, incercand sa va intelegeti unul pe celalalt. 

Convingerea 

Va cunoasteti atuurile (competente, calitati, experienta, disponibilitate…), nu ezitati sa le faceti cunoscute pentru a putea negocia cat mai exact viitorul salariu. Fiti pragmatic si prezentati-va ca o sursa de venit pentru companie. Care este meseria dumneavoastra, nu ezitati sa vorbiti despre experienta trecuta, punand in prim plan cifrele si rezultatele cuantificabile. 

Adaptarea la interlocutor 

Informati-va, in prealabil, despre ceea ce se practica pe piata in profesia dumneavoastra. Dar, si in compania solicitata : Care sunt salariile ? Care sunt conditiile de munca ?....
Negocierea este justificata cand experienta profesionala si diplomele sunt cu adevarat justificate, dar, bineinteles, in limita posibilitatilor companiei. 

 Mai multe despre "Principiile negocierii salariului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania