Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » TMF Romania

TMF Romania

Despre salariu: TMF Romania

TMF Romania

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

TMF Romania   HR Team

Pe langa un pachet salarial motivant, TMF ofera tinerilor candidati si posibilitatea dezvoltarii unei cariere internationale si a imbunatatirii permanente a cunostintelor si abilitatilor tehnice si de comunicare. In compania noastra, evolutia fiecarui angajat este evaluata atat informal, acesta primind constant feedback in functie de rezultate, dar si formal, printr-o evaluare bianuala. Aceasta se bazeaza pe obiectivitate in primul rand, fiind utilizata o metoda prin care fiecare este evaluat de colegi, atat pe criterii profesionale cat si de comunicare. Obiectivele care trebuie atinse sunt insa stabilite clar inca de la angajare si cunoscute de fiecare angajat.

Rezultatele evaluarii anuale si indeplinirea obiectivelor stabilite se reflecta direct asupra parcursului angajatului in cadrul companiei.Daca rezultatele confirma asteptarile, compania va rasplati in mod echitabil contributia fiecarui angajat.Tichetele de masa si asigurarea medicala fac parte dintre beneficiile oferite de catre companie fiecarui angajat. Programele de training intern si extern la care participa angajatii sau examenele sustinute la ACCA pot constitui beneficii complementare.Mai multe despre "TMF Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania