Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Cat valorez?

Cat valorez?

Cat valorez?

Cat valorez?

O metoda buna prin care puteti sa va evaluati valoarea este sa incercati sa descoperiti parerea colegilor si sefilor despre munca voastra. In acest fel puteti sa faceti o comparatie intre valoarea si remuneratia voastra.


In timpul unui interviu, momentul cel mai delicat este acela in care trebuie abordata problema salariului.
Exista doua scenarii, fie angajatorul are deja un salariu stabilit pentru postul respectiv, fie veti fi intrebati la ce salariu va asteptati. Pentru a sti cat sa cereti, trebuie sa aveti raspunsul al intrebarea "Cat valorez?".

Pentru a reusi in acest demers trebuie sa fiti informati, sa cunoasteti nivelul pietei, salariul mediu pentru postul pentru care aplicati, luand in calcul diplomele si experienta profesionala. Este foarte greu sa ceri un salariu si, in acelasi timp, este foarte greu sa negociezi un salariu. Toate acestea se stabilesc in functie de cat valorati!

De cele mai multe ori, in anumite anunturi de angajare este trecuta si valoarea salariului. In acest fel puteti sa va formati o prima idee. Trebuie sa analizati foarte bine salariul de pornire pentru ca va influenta parcursul vostru profesional.

In momentul in care va autoevaluati este bine sa incercati sa priviti si din punctul de vedere al angajatorului si sa va stabiliti anumite limite care sa reprezinte un compromis realizabil atat pentru voi cat si pentru angajator.

Valoarea pe care o aveti creste odata cu evolutia voastra la locul de munca. Daca simtiti ca nu mai sunteti evaluat in concordanta cu valoarea pe care ati atins-o atunci este bine sa luati in calcul schimbarea jobului cu unul care sa va rasplateasca eforturile si sa va motiveze sa investiti mai mult in munca voastra.

Depinde numai de voi sa gasiti solutia de a mentine in echilibru ceea ce investiti intr-un job cu ceea ce primiti in schimb.Mai multe despre "Cat valorez?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania