Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: despre salariu » Aspecte importante in negocierea salariului

Aspecte importante in negocierea salariului

Aspecte importante in negocierea salariului

Aspecte importante in negocierea salariului

Problema salariului este un aspect deficil de dezbatut in timpul interviului. Dar, in cazul in care angajatorul nu deschide acest subiect, incercati sa abordati voi aceasta problema.


Asteptati momentul potrivit

Este de preferat sa nu deschideti acest subiect inca de la prima intalnire cu angajatorul. In cazul in care veti fi chemati la un al doilea interviu, acum ar fi momentul sa abordati acest subiect. Cel mai bine este sa deschideti acest subiect spre finalul discutiei. Asteptati sa aflati toate detaliile despre ce presupune viitorul job, pentru a putea evalua cat mai bine aspectul financiar.

Nu fiti foarte rigizi

Negocierea salariala presupune implicarea a doua parti. Nu impuneti angajatorului nimic, dar incercati sa va prezentati asteptarile. Aceasta atitudine va demonstra ca sunteti deschisi la propunerile interlocutorului.

Evaluati-va corect

Nu trebuie nici sa supraevaluati, dar nici sa subestimati candidatura voastra. In timpul discutiei despre salariu puneti in valoare competentele, experienta si pregatirea voastra. Pe de alta parte, incercati sa nu subestimati valoarea voastra deoarece acest lucru poate sa denote o lipsa de incredere, care ar putea sa influenteze decizia angajatorului.

Analizati job-ul

Inainte de a merge la interviul de angajare, reflectati putin asupra problemei salariului. Incercati sa faceti anumite cercetari pentru a gasi indicii despre aspectul salarial din domeniul respectiv. De asemenea, pentru a avea cat mai multe informatii despre acest aspect puteti sa va interesati si la asociatiile profesionale sau sa mergeti la targuri de job-uri.Mai multe despre "Aspecte importante in negocierea salariului":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania