Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Procesul de recrutare » Procesul de recrutare: Schaeffler Romania

Procesul de recrutare: Schaeffler Romania

Despre Procesul de recrutare:Schaeffler Romania

Cum se desfasoara procesul de recrutare la Schaeffler Romania? Afli in randurile de mai jos.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Schaeffler
Mirela Cirstea - Specialist Resurse Umane

Unul din principalele obiective al Schaeffler Romania este selectia si recrutarea de personal calificat. In acest scop departamentul nostru de Resurse Umane a elaborat un proces complex de recrutare, acesta fiind compus din 3 etape:

a) Intr-o prima faza are loc preselectia angajatilor, care se bazeaza pe analiza CV- urilor, un interviu general si strangerea de referinte cu privire la candidatul aplicant. In aceasta etapa este important pentru candidat sa confirme datele prezentate in CV si in scrisoarea de intentie.

b) Etapa urmatoare a acestui proces o reprezinta selectia propriu-zisa a resurselor umane, materializata printr-o serie de testari ale candidatului, atat din punct de vedere psiho-aptitudinal cat si profesional care exprima compatibilitatea cu postul pentru care se aplica. De asemenea, candidatul trebuie sa dovedeasca in aceasta etapa a recrutarii care sunt cunostintele din domeniul sau de specializare si sa impartaseasca experienta acumulata in cariera profesionala intr-un interviu cu un specialist din cadrul fabricii.

c) In cadrul interviului final, care are loc cu viitorul manager al candidatului, acesta trebuie sa il convinga de implicare, de dorinta de a ocupa postul respectiv si totodata sa arate ca reuseste sa se identifice cu valorile companiei noastre.Mai multe despre "Procesul de recrutare: Schaeffler Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania