Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Procesul de recrutare » Recrutarea online

Recrutarea online

Recrutarea online

Recrutarea online

Daca pana acum ceva timp cele mai multe persoane isi cautau locuri de munca cu ajutorul ziarelor nationale si locale sau direct la oficiile teritoriale de munca, in prezent, cele mai multe persoane apeleaza la ajutorul internetului pentru acest lucru.

Recrutarea online a devenit cea mai eficienta metoda de cautare a unui loc de munca si este benefica atat pentru candidati cat si pentru angajatori. Cu ajutorul unui cont creat pe site-urile de recrutare puteti aplica pentru job-urile dorite.

Cel mai mare avantaj al recrutarii online este faptul ca un job publicat pe un site specializat poate sa atraga un numar foarte mare de aplicanti intr-un timp foarte scurt. Fiecare site de recrutare online are un model CV standard care trebuie completat de candidati. www.recrutam.ro este un site dedicat tinerilor, pentru a-i ajuta sa-si dezvolte o cariera de succes dar in acelasi timp este un site de recrutare online, unde va puteti inscrie si depune CV-ul pentru job-urile dorite.

Pentru a usura procesul puteti sa va creati un CV online pe care puteti sa-l trimiteti companiilor dar exista posibilitatea ca acestea sa-l poata vizualiza in baza de date unde este salvat. In functie de job-ul pentru care vreti sa aplicati puteti sa va creati cate o scrisoare de intentie personalizata care sa insoteasca CV-ul.

In prezent s-a ajuns la un echilibru intre numarul de job-uri publicate si numarul candidatilor pentru acestea. Acest lucru prezinta avantaje pentru companii deoarece au posibilitatea sa aleaga intre un numar mai mare de aplicanti.

Avantajele recrutarii online:

-ofera posibilitarea modificarii anunturilor in orice moment;
-furnizeaza informatii precise despre companie si despre profilurile cautate;
-simplifica inregistrarea CV-urilor intr-o baza de date, actualizarea si consultarea lor in orice moment;
-optimizeaza transmiterea CV-urilor persoanelor responsabile cu acest lucru din cadrul companiilor.

Dezavantajele recrutarii online:

-anumite anunturi genereaza foarte multe CV-uri, unele nu foarte calitative;
-formatul CV-urilor trimise prin atasament poate sa nu fie lizibil pentru companii;
-absenta unei scrisori de intentie poate sa excluda vizualizarea CV-ului.

Internetul si, automat, recrutarea online au devenit principalele metode care sa va ajute in demersul vostru de a gasi job-ul visat!Mai multe despre "Recrutarea online":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Recrutarea online

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania