Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Procesul de recrutare » Etapele procesului de recrutare

Etapele procesului de recrutare

Etapele procesului de recrutare

Etapele procesului de recrutare

Procesul de recrutare cuprinde mai multe etape. Fiecare companie decide cat de importanta este parcurgerea acestor etape.

  • Etapa 1 : Analiza canditaturii
Daca candidatura dumneavoastra corespunde postului,  se realizeaza  recrutarea pentru Grup: o sa fiti contactat pentru a participa si la urmatoarele etape de selectie. O sa primiti un raspuns intr-un termen stabilit de compania respectiva.Daca candidatura dumneavoastra nu corespunde pentru un post disponibil imediat, dar profilul dumneavoastra are calitatile de care firma are nevoie in acest an, atunci candidatura dumneavostra va ramane activa pe toata perioada anului. 
  • Etapa 2 : Preselectia
Intalnire telefonica, test de limba, test de personalitate, exercitii de simulare, intalnire cu responsabilul de resurse umane. In functie de post, o sa treceti prin toate sau o parte din aceste etape de selectie. 
  • Etapa 3 : Selectia
Ca regula generala, aceasta etapa de selectie consta intr-o intalnire cu viitorul dumneavoastra manager. Puteti, in functie de post, sa aveti intalniri si cu alti responsabili. 
  • Etapa 4 : Decizia
Decizia finala este luata de manager analizand si opiniile persoanelor care au participat la procesul de recrutare. Daca candidatura dumneavoastra va fi aprobata, o sa vi se faca o propunere dupa ultima intalnire.Mai multe despre "Etapele procesului de recrutare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania