Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Procesul de recrutare » Cum raspundeti asteptarilor angajatorilor

Cum raspundeti asteptarilor angajatorilor

Cum raspundeti asteptarilor angajatorilor

Cum raspundeti asteptarilor angajatorilor

Entuziasmul, flexibilitatea si o minte deschisa sunt doar cateva dintre calitatile esentiale pe care angajatorii le cauta la tinerii absolventi.


In primul rand, trebuie sa va pregatiti pentru interviul de angajare, deoarece trebuie sa fiti in masura sa raspundeti la intrebari clasice, cum ar fi: De ce ati ales sa candidati pentru acest post?, De ce ati ales compania noastra?, etc.

Modul de a va prezenta, de a va exprima sau de a sustine demersul vostru spune multe despre voi. Trebuie sa invatati sa alegeti cuvintele potrivite si sa stiti sa realizati o legatura intre experienta voastra si job-ul pe care-l doriti. Este foarte important sa nu uitati ca un interviu incepe inainte de a intra in biroul angajatorului si se termina abia in momentul in care sunteti angajati.

Mizati pe valorile cele mai importante, fiti increzatori si vorbareti dar fara a deveni aroganti. Exprimandu-va clar, intr-o maniera fluida, puteti dovedi capacitatile voastre de comunicare. Totusi, totul depinde de job-ul pentru care candidati. Intr-o maniera generala, trebuie sa demonstrati capacitatile voastre de leadership, capacitatile manageriale si umane.

In momentul in care sunteti in cautarea unui job, trebuie sa va deschideti bine ochii si urechile. Este foarte important sa cunoasteti cat mai multe detalii, trebuie sa adunati cat mai multe informatii despre cultura companiei, despre modul in care se comporta angajatii. In mod ideal, angajatorii cauta un candidat cu personalitate, dornic sa se implice, care este curios si capabil sa se poata integra usor intr-o echipa.

In momentul in care sunteti in cautarea unui job, este foarte important sa faceti o monitorizare sistematica a cererii voastre. In acest fel veti demonstra angajatorului interesul pentru job-ul respectiv si faptul ca sunteti o persoana perseverenta.Mai multe despre "Cum raspundeti asteptarilor angajatorilor":

Ce informatii nu trebuie incluse in CV?

Ce informatii nu trebuie incluse in CV?

Informatiile pe care le includeti in CV trebuie selectate astfel incat acesta sa atraga atentia angajatorului intr-un mod pozitiv.

» Citeste tot articolul

Ce este scrisoarea de intentie?

Ce este scrisoarea de intentie?

Scrisoarea de intentie este un document structurat, de maxim o pagina, trimis angajatorului, in care va exprimati dorinta de a lucra in cadrul companiei, demonstrand ca aveti toate calitatile necesare pentru job-ul respectiv.

» Citeste tot articolul

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Interviul intr-o limba straina este mai dificil si necesita o pregatire serioasa a candidatului.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania