Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Procesul de recrutare » Cum convingeti angajatorul sa va ofere un job

Cum convingeti angajatorul sa va ofere un job

Cum convingeti angajatorul sa va ofere un job

Cum convingeti angajatorul sa va ofere un job

In functie de job, procesul de recrutare poate sa se intinda pe o perioada lunga de timp si poate fi presarat cu multe obstacole. Sfatul nostru este sa incercati sa-l convingeti intr-un mod eficient si profesional pe angajator.

Adaptati CV-ul la cererea si profilul vostru

Redactarea CV-ului este o etapa foarte importanta si trebuie sa-i acordati foarte multa atentie. Document esential pentru angajator, CV-ul reprezinta si suportul vostru pentru viitorul interviu. Clar si complet, CV-ul trebuie sa prezinte esentialul profilului vostru.

Nu ezitati sa faceti mai multe CV-uri, pentru a putea sa-l alegeti pe cel potrivit job-ului solicitat si companiei careia va adresati.

Personalizati scrisoarea de intentie

Concreta si argumentata, scrisoarea de intentie sustine continutul CV-ului dezvaluind competentele, dinamiscul si convingerea candidatului. Obiectivul scrisorii de intentie este de a demonstra compatibilitatea dintre profilul vostru, job-ul dorit si companie. Atat in cazul in care raspundeti unei oferte, cat si in cazul unei candidaturi spontane, scrisoarea de intentie trebuie sa fie argumentata pentru a genera un interviu.

In rubrica Scrisoare de intentie de pe Recrutam.ro, venim in ajutorul vostru cu modele de scrisori de intentie care sa va inspire in redactarea unei scrisori de intentie castigatoare.

Este foarte important sa atrageti atentia angajatorului inca din primele randuri ale scrisorii de intentie.

Un interviu de angajare reusit

Etapa foarte importanta in procesul de recrutare, interviul de angajare va permite sa prezentati mai detaliat competentele voastre si sa demonstrati adaptabilitatea intr-un mediu nou. Acest lucru incepe inca din momentul in care sunteti contactati telefonic, pentru stabilirea unui interviu. Pentru a trece cu brio peste aceasta etapa este important sa va documentati in prealabil despre sectorul de activitate, concurenta sau piata pe care compania in care vreti sa obtineti un job activeaza.

Oricare ar fi nivelul de cariera sau job-ul dorit, interviul de angajare trebuie sa fie pregatit cu seriozitate in prealabil, incercand sa va puneti in locul angajatorului si sa anticipati intrebari pentur care trebuie sa oferiti raspunsuri pertinente.Mai multe despre "Cum convingeti angajatorul sa va ofere un job":

Ce informatii nu trebuie incluse in CV?

Ce informatii nu trebuie incluse in CV?

Informatiile pe care le includeti in CV trebuie selectate astfel incat acesta sa atraga atentia angajatorului intr-un mod pozitiv.

» Citeste tot articolul

Ce este scrisoarea de intentie?

Ce este scrisoarea de intentie?

Scrisoarea de intentie este un document structurat, de maxim o pagina, trimis angajatorului, in care va exprimati dorinta de a lucra in cadrul companiei, demonstrand ca aveti toate calitatile necesare pentru job-ul respectiv.

» Citeste tot articolul

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Cum va pregatiti pentru un interviu in engleza?

Interviul intr-o limba straina este mai dificil si necesita o pregatire serioasa a candidatului.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania