Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Procesul de recrutare » Agentia de recrutare: o colaborare de succes

Agentia de recrutare: o colaborare de succes

Agentia de recrutare: o colaborare de succes

Agentia de recrutare: o colaborare de succes

Este foarte important ca in momentul in care apelati la o agentie de recrutare sa stiti exact ce vreti si sa va prezentati dorintele pentru viitorul job.

O agentie de recrutare actioneaza ca intermediar intre candidat si angajator si poate sa va ajute in demersul vostru pentru a gasi job-ul ideal. Apelarea la o agentie de recrutare poate sa va ajute sa va gasiti intr-un timp cat mai scurt un job si o companie care sa fie potrivite pentru voi.

Pentru o colaborare cat mai buna cu o agentie de recrutare, candidatii trebuie sa precizeze in prealabil companiile pentru care nu vor sa lucreze. In acest fel veti putea ajuta agentia de recrutare in selectia potentialilor angajatori iar voi nu veti pierde timp cu interviuri in companii care nu corespund asteptarilor voastre.

O agentie de recrutare ajuta candidatul sa-si pregateasca cat mai bine candidatura, il recomanda companiilor prezentand cat mai bine atuurile acestuia. Este bine, ca atunci cand apelati la o agentie de recrutare sa va exprimati si dorintele salariale, conditiile in care ati dori sa lucrati. In acest fel agentia de recrutare va trimite candidatura voastra doar companiilor care corespund conditiilor voastre.

Cand apelati la o agentie de recrutare trebuie sa tineti cont de anumite aspecte:

-          regiunea in care isi desfasoara activitatea;
-          domeniile de specializare ale agentiei;
-          referinte si parteneri;
-          serviciile pe care le ofera.

Pentru candidati, colaborarea cu o agentie de recrutare este foarte importanta, in primul rand pentru ca agentia se ocupa de depunerea CV-urilor la companiile care corespund cerintelor candidatului si in al doilea rand pentru ca angajatorii tin cont de recomandarile agentiilor de recrutare.Mai multe despre "Agentia de recrutare: o colaborare de succes":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania