Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

TMF Romania

Primii pasi in firma: TMF Romania

TMF Romania

TMF
TMF HR Team

Cu totii am trecut prin experienta ,,primelor zile“ intr-o companie…si acum ne punem intrebarea daca putea sa fie altfel…Mai bine, mai interesant, cu mai multa implicare din partea managerilor si chiar a colegilor…Noi nu vrem ca aceste intrebari sa apara la viitorii nostri colegi. De ce? Pentru ca primele zile reprezinta suportul pe care se va construi relatia intre noul angajat si echipa, manager, clienti. Acesta va munci mai bine daca va intelege clar ceea ce are de facut. Va pune intrebari daca va sti cui sa le puna. Va realiza documentatia specifica daca i se va arata cum… De aceea lucram in echipe, pentru a putea invata unii de la altii si a ne ajuta atunci cand avem nevoie.

Pentru noi este important ca cel nou venit sa simta ca va face parte dintr-o familie careia ii pasa si care ii conduce primii pasi in noua lui viata profesionala, acest lucru incluzand si prezentarea oportunitatilor de cariera si formare profesionala, modalitatea de evaluare a performantelor, dar mai ales ne intereseaza comunicarea eficienta si continua intre toti colegii din companie.Mai multe despre "TMF Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania