Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Synevo

Primii pasi in firma: Synevo

Synevo

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Synevo
Dana Banu
HR Manager
Prima zi la Synevo iti aduce o intalnire cu departamentul de HR care iti va povesti despre istoria companiei, despre istoria brandului, despre WHO'S WHO in companie, despre investitori, clienti si colegi. Vei face cunostinta cu cei din departamentul in care vei lucra si vei face turul de onoare al laboratorului. Prima cafea bauta cu noii colegi are un gust de neuitat!
Daca esti noul nostru coleg, ai dreptul sa ne intrebi orice despre munca ta si vei primi tot suportul necesar pentru a te acomoda cat mai bine. Chiar daca nu ne intrebi, venim noi la tine. Poti afla informatii noi din newsletterul companiei, verificand casuta de mail, ori privind cu atentie INFO SPOT-urile din sediu.

 Mai multe despre "Synevo":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania