Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Articol preluat din Ghidul Carierei tale

Salans

Primii pasi in firma: Salans

Salans

In ultimii doi-trei ani piata de avocatura a devenit din ce in ce mai specializata, motiv pentru care fiecare tanar absolvent trebuie sa se gandeasca din vreme catre ce domenii de practica doreste sa se indrepte.

Ghidul Carierei Tale, Editia de Primavara 2009
 

Salans
Iulia Enescu - Public Affairs Coordinator

In ultimii doi-trei ani piata de avocatura a devenit din ce in ce mai specializata, motiv pentru care fiecare tanar absolvent trebuie sa se gandeasca din vreme catre ce domenii de practica doreste sa se indrepte. Evident, un avocat are nevoie de cunostinte solide in toate domeniile de practica, dar pe masura ce inainteaza in cariera, predominante vor ramane doua, maximum trei.

In cele mai multe cazuri, tinerii angajati de Salans de pe bancile scolii sunt recrutati din randurile studentilor care au facut stagii de pregatire in cadrul firmei, iar acest lucru constituie un mare avantaj, deoarece ei sunt deja familiarizati cu modul de lucru si cerintele postului.
In completare, firma noastra organizeaza periodic sesiuni de instruire interactive adresate deopotriva avocatilor mai vechi si celor juniori, in care participantii pot interveni si adresa intrebari sau dezbate tematica in discutie in functie de cazuistica recent intalnita.

Avand in vedere gradul mare de confidentialitate pe care il implica munca unui avocat, ii sfatuim pe tinerii angajati sa fie extrem de atenti la detalii si sa ceara opinia unui avocat senior ori de cate ori lucreaza pe un document care pleaca la client. De asemenea, orice tanar avocat nu trebuie sa uite nicio clipa de responsabilitatea pe care o are fata de client si de faptul ca o buna relatie se poate stabili numai pe baza de incredere si servicii de foarte buna calitate.Mai multe despre "Salans":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania