Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Procter&Gamble

Primii pasi in firma: Procter&Gamble

Procter&Gamble

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Procter&Gamble  
Maria Galca - Recruiting P&G Balkans

La Procter&Gamble, din momentul venirii in companie, angajatul beneficiaza de un plan de integrare ce are ca si componenta principala un coaching intensiv din partea managerului direct.
Noilor sositi in firma le recomandam sa indrazneasca sa se implice in proiecte si in dezvoltarea proprie, inca din prima zi, folosind varietatea de resurse oferite de companie. 
Chiar si in manualul pe care il primesc in prima zi se mentioneaza ca nu exista intrebari gresite. Faptul ca adreseaza intrebari demonstreaza proactivitatea noului angajat.
Noii sositi se confrunta adesea cu o complexitate crescuta a mediului de afaceri si a cantitatii de informatii necesare muncii. Ii sfatuim sa nu se descurajeze si sa considere provocarile ca un pas inainte, o ocazie de a se dezvolta profesional si personal.
Angajatii primesc chiar din prima lor zi in companie responsabilitati, care cresc in timp, astfel incat ei sa devina adevarati lideri in domeniile lor de activitate.Mai multe despre "Procter&Gamble":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania