Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: primii pasi in firma... » Metro Cash & Carry Romania

Metro Cash & Carry Romania

Primii pasi in firma: Metro Cash & Carry Romania

Metro Cash & Carry Romania

Metro Cash & Carry Romania
Echipa de Resurse Umane

METRO se implica activ in sprijinirea fiecarui nou angajat pentru acomodarea la cultura organizatiei si la activitatea concreta. Inca din primul moment vei gasi la METRO o primire calduroasa, colegi dornici sa te cunoasca, un mediu de lucru placut si antrenant, oportunitatea de a invata si de a beneficia de asistenta permanent.

Toate intrebarile tale vor primi raspunsuri si feedback, iar situatiile inedite pe care le intalnesti iti vor oferi sansa sa arati ca esti o persoana adaptabila, receptiva si flexibila. “Din prima zi, cu zambetul pe buze” e scopul programului de induction. Esti incurajat sa socializezi cu colegii din departamentul tau si din alte birouri, sa afli cat mai multe informatii utile despre modul de organizare si de lucru, sa te familiarizezi cu toate facilitatile oferite si sa te simti bine, astfel incat sa ai eficienta maxima.

Suntem constienti de faptul ca fiecare persoana are un background diferit de experiente. Iata de ce, pentru a asimila misiunea, viziunea si valorile METRO, oricine trebuie sustinut prin puterea exemplului personal si printr-o abordare prietenoasa si competenta totodata.

Tuturor noilor angajati le uram “Bun-venit in echipa METRO”!Mai multe despre "Metro Cash & Carry Romania":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania