Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: primii pasi in firma... » Honeywell Garrett

Honeywell Garrett

Primii pasi in firma: Honeywell Garrett

Honeywell Garrett

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Honeywell Garrett
Felicia Enache
HR Generalist

Fiecare nou angajat Honeywell Garrett participa la un training de induction  in care se familiarizeaza cu politicile, cultura si procedurile companiei, intelegand, astfel, mai rapid modul nostru de lucru. De asemenea, parcurge si un training” on the job”, sub indrumarea unui mentor - o persoana cu experienta din departamentul unde urmeaza sa lucreze. Ca rezultat, angajatul nou este implicat treptat in sarcinile si responsabilitatile postului sau, capatand la sfarsitul perioadei de acomodare autonomie in postul sau.
Sfatul meu  pentru noii sositi in firma, ar fi sa isi stabileasca foarte clar obiectivele personale, sa se asigure ca sunt aliniate cu cele ale echipei lor si apoi sa inceapa sa munceasca pentru realizarea lor. In Honeywell Garrett oamenii sunt foarte bine pregatiti si suportivi. Cultura organizatiei incurajeaza spiritul de echipa si orientarea catre dezvoltarea celorlalti, aspecte care sunt de alftel incluse in setul de criterii de evaluare, alaturi de performanta propriu-zisa. Ca urmare, intrebarile din partea angajatilor noi sunt binevenite. In plus, li se da ocazia sa aplice cunostintele noi si li se ofera feedback despre performanta.

 Mai multe despre "Honeywell Garrett":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania