Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Bitdefender

Primii pasi in firma: Bitdefender

Bitdefender

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Bitdefender  
Departament Resurse Umane

Intrucat echipele noastre sunt formate din oameni tineri si deschisi, noii-veniti se integreaza usor  dupa 1-2 partide de billiard sau fussball in sala de relaxare, totul merge de la sine. In plus, HR-ul asigura induction day pentru familiarizarea cu procedurile firmei si functioneaza ca point of contact pentru toate intrebarile pe care le-ar putea avea un nou angajat.
Bitdefender a dezvoltat o cultura de share-knowledge si colegii noi sunt incurajati sa intrebe, iar cei cu experienta  sunt dispusi sa raspunda, pana la urma asta inseamna Team spirit.
Un nou sosit in firma ar trebui sa fie proactiv, sa pastreze o atitudine deschisa si sa fie curios relativ la oamenii din jurul lui, sa nu se sperie de volumul mare de informatie cu care intra in contact.

 Mai multe despre "Bitdefender":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania