Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Sfaturi: primii pasi in firma... » Aviva Asigurari de Viata

Aviva Asigurari de Viata

Primii pasi in firma: Aviva Asigurari de Viata

Aviva Asigurari de Viata

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Aviva Asigurari de Viata
Cristina Haita
HR Specialist

La Aviva ne dorim ca noii colegi sa devina parte din echipa noastra cat mai curand. In primele trei luni participa la sesiuni de informare, ii ajutam sa ne cunoasca mai bine, sa isi clarifice intrebarile privind rolul lor; se stabilesc obiectivele impreuna cu seful direct si ne asiguram ca s-au acomodat si sunt gata pentru a obtine performante.
Noii colegi sunt intampinati inca din prima zi de catre departamentul HR si primesc informatii relevante pentru a-i ajuta sa se acomodeze cu noul mediu. De asemenea, seful direct si colegii din departamentul lor sunt pregatiti sa raspunda oricaror intrebari. Incurajam comunicarea si ne dorim sa primim cat mai multe intrebari de la noii veniti, pentru a ne asigura ca orice neclaritati sunt lamurite cat mai repede si eficient.
Ne dorim ca noii colegi sa fie deschisi experientelor noi si sa comunice in permanenta cu cei din jur. In primele luni ne asteptam ca noii colegi sa aiba o atitudine pozitiva, sa fie deschisi, sa inteleaga si sa adere la valorile companiei, astfel incat sa devina parte integranta a echipei Aviva.

 Mai multe despre "Aviva Asigurari de Viata":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania